Kvalitet er nøgleordet – og det går vi ikke på kompromis med

Høj kvalitet har gennem alle årene været et absolut krav – og det er ikke noget vi bare siger

Kvalitet er det væsentlige

Selvom vi bryster os af at være fleksible her på Løsning Maskinfabrik, så er der en ting, som vi aldrig er fleksible med – og det er kvaliteten.

Store krav til kvaliteten i de produkter, som vi leverer til vores kunder, har været et ufravigeligt krav i virksomheden siden grundlæggelsen i 1979.

Unikke produkter kræver unik styring

Alle de produkter vi fremstiller, får deres eget varenummer i vores ERP-system. Det betyder, at vi registrerer og gemmer alle de nødvendige oplysninger om produktet, så det altid kan fremstilles igen. Har du mistet nogle oplysninger om et produkt, som du har købt hos os, så kan du altid få dem igen.

Revision af produkter kommer fra tid til anden. Når det sker, så får de reviderede produkter et nyt varenummer, så du både kan finde oplysningerne om det originale og det reviderede produkt. Begge kan derfor altid genskabes og genbestilles, hvis der skulle være behov for det.

Den tilgang sikrer en høj kvalitet, for vi kan dermed spore de enkelte processer i fremstillingen af produkterne. Det gør, at vi nemt og hurtigt kan lave kvalitetssikring og dermed sikre en meget høj kvalitet i vores produkter, uanset om det drejer sig om CNC drejning eller CNC fræsning.

Kvalitet skaber udvikling

Netop vores store fokus på kvalitet gør, at vi konstant udvikler både virksomheden og vores produkter med henblik på at højne kvaliteten. Et af værktøjerne hertil er vores egen 3D målemaskine, som vi anvender som en sidste kontrolinstans ved kritiske komponenter, inden de bliver pakket og leveret.

3D målemaskinen gør det også muligt for os at levere en målerapport på de drejede og fræsede komponenter, som vi kan levere til de enkelte opgaver.

Når vi siger, at kvalitet er det væsentligste, så er det ikke noget, vi bare siger – det er en rettesnor og et mantra, som vi efterlever i hele virksomheden.

Sidebar