CNC fræsning og bearbejdning i høj kvalitet til gode priser

Vi tilbyder bl.a. CNC fræsning på 3, 4 og 5 akset fræsere samt fræsning af aluminium, messing, stål m.m.

CNC fræsning fra enkeltstykproduktion til store serier med fokus på kvalitet, fleksibilitet og samarbejde

CNC fræsning på 3, 4 og 5 akset fræsere er en af vores kompetencer. Vi fremstiller komponenter fra enkeltstyksproduktioner og op til større serier på flere tusinde. Vores maskinpark spænder bredt, hvilket gør, at vi både kan tilbyde lette emner samt meget komplekse emner med fine overfladekrav og kritiske tolerancer.

Vi har stort fokus på leveringsikkerhed, kvalitet og overholdelse af indgåede aftaler. Når vi fremstiller seriearbejde, foregår en stor del af vores produktion med ubemandet produktion, hvilket gør vi har nogle yderst attraktive og konkurrencedygtige priser.

Fræsning i alt fra stål og støbejern til aluminium og messing

Vi tilbyder CNC fræsning i mange forskellige typer af materiale her i blandt stål, rustfrit stål, aluminium, støbejern, messing, kobber samt kunststof. Vi har en stor del på eget lager, og ellers får vi det fra dag til dag fra vores materialeleverandører.

Løsning Maskinfabrik A/S er din specialist i CNC produktion, hvis du vil have kvalitet, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser på én og samme tid. Vi producerer alt fra enkeltstyk til store serieproduktioner - kontakt os og hør mere om mulighederne!

Kontakt Henrik

- for en snak om CNC fræsning og et uforpligtende tilbud

Henrik Møller Poulsen
Salgschef – Medejer

Telefon:

76 74 10 10

Mail:

hmp@lomas.dk

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Vi rammer den rigtige størrelse

Uanset om du skal have lavet CNC fræsning af større eller mindre serier, eller små eller større komponenter, så kan vi klare det. Vi kan tilbyde CNC barbejdning og fræsning fra helt små dimensioner og op til 1270x6660x635mm. Med både 3, 4 og 5 akset fræsning.

Vi kan lave CNC fræsning i dimensioner op til 1.270 x 660 x 635 mm.

Vi sikrer din kvalitet løbende

Ved programmeringen af vores CNC fræsere anvender vi GibbsCam. Vi kan derfor modtage de fleste filformater og programmere fræserne til CNC bearbejdning ud fra det.

Via vores 3D målemaskine kan vi opmåle selv kritiske komponenter og medlevere en målerapport. Vi anvender også vores 3D målemaskine til løbende kontrol ved serieproduktioner. Du er dermed sikret høj kvalitet ved store serier.

Telefontider

Mandag - onsdag

07.00 - 15.30

Torsdag

07.00 - 15.00

Fredag

07.00 - 13.30

Lørdag - søndag

Lukket

Ring os op!

75 89 00 66

Alt fra enkeltstyk til serieproduktion i næsten alle materialer

Konkurrencedygtige priser og sikre leverancer

Vi har en vision om, at vores kunder skal være sikre på at få det, som de bestiller og betaler for - til den aftalte tid. Vi snakker ikke bare om det, vi lægger også vægt bag vores ord.

Derfor tilbyder vi vores kunder, at de kan få de bedste betingelser i forhold til pris og leveringssikkerheden. Med en rammeaftale kan du for eksempel få produceret emner til 12 måneder, som du kan få leveret fra vores lagerhotel, når du har behov for det. Det sikrer dig en høj leveringsevne, gode priser og ikke mindst slipper du for at binde unødvendige ressourcer i et lager eller have ventetid på nye emner.

Kontakt os på 75 89 00 66 eller via vores kontaktformular for at høre mere om de forskellige muligheder og løsninger inden for CNC fræsning.

Maskinliste

Vi dækker hele Danmark