CNC drejning fra enkeltstyksproduktion til store serier

Vi tilbyder CNC drejning, automatdrejning og CNC Multi-Tasking i bl.a. aluminium, stål, rustfri, messing m.m.

CNC drejning med fokus på kvalitet

CNC drejning er en af vores kompetencer inden for spåntagning. Vores maskinpark går fra traditionelle CNC drejebænke, til CNC drejebænke med roterende værktøj, subspindel, automatisk stanglader og robotcelle og over til CNC Multi-Tasking maskiner.

Vi fremstiller komponenter fra enkeltstyksproduktioner og op til større serier på flere tusinde. Vores maskinpark spænder bredt, hvilket gør, vi både kan tilbyde lette emner samt meget komplekse emner med fine overfladekrav og kritiske tolerancer.

Vi drejer både små og store emner

Vi kan levere bredt inden for CNC drejning. Vores drejekapacitet går fra Ø10 til Ø450 og vi kan tilbyde CNC drejning i mange forskellige materialer, bl.a. følgende:

  • Stål
  • Rustfrit stål
  • Aluminium
  • Støbejern
  • Messing
  • Kobber
  • Kunststof

Kritiske komponenter er intet problem – professionel CNC drejning

Har du ønsker til kritiske komponenter, så klarer vi den. Vi anvender GibbsCam til programmeringen af vores CNC drejebænke, samt har vores egen 3D målemaskine, som vi anvender til opmålingen. Det gør også, at vi kan medlevere en målerapport.

3D målemaskinen anvender vi også til at sikre en høj kvalitet selv ved større serier. Her anvender vi 3D målemaskinen til løbende at lave kvalitetstjek, så der ikke kommer afvigelser i kvaliteten i større serier.

Erfaring siden 1979 i spåntagning, automatdrejning og lignende

Hos Løsning Maskinfabrik har vi beskæftiget os med CNC drejning aluminium, stål og lignende gennem mere end 40 år. Vi står klar til at hjælpe, hvis du har brug for vores ekspertise inden for drejning af komponenter i fx aluminium, stål, rustfri og mange andre materialer. Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din opgave inden for CNC drejning og automatdrejning.

CNC drejning - professionel maskinfabrik

Høj leveringssikkerhed

Vi tilbyder vores kunder de bedst mulige betingelser, når det gælder leveringssikkerhed og priser. Derfor tilbyder vi rammeaftaler, hvor du kan få produceret emner til fx 12 måneder og få dem opbevaret på vores lagerhotel. Du er dermed sikret en høj leveringssikkerhed og korte leveringstider. På den måde kan vi også sikre stor fleksibilitet, hvis dine leveringskrav pludselig ændrer sig.

Ønsker du at høre mere eller har du en opgave, du gerne vil have et tilbud på? Så kontakt os allerede i dag, vi sidder klar på mail og telefon til at besvare din henvendelse.

Maskinliste

Galleri

Sidebar