Lad vores montage- og svejseafdeling gøre det nemt for dig

Få de bearbejdede dele monteret af vores montage- og svejseafdeling – nemmere kan det ikke blive!

Modtag dine komponenter som “plug and play” enheder, ved at lade os stå for delmontagen og svejsning

Ved at lade os stå for hele processen fra fræsning og drejning til montering og svejsning, sikre du en højre kvalitet og en nemmere kommunikation, da der kun er en leverandør der har ansvaret, frem for flere. På den måde kommer der hverken mellemled eller udskudte datoer for, hvornår du kan tage de bestilte emner i brug.

Hvad dækker montering?

Når vi tilbyder montering, så dækker det lige nøjagtigt de behov du har inden for montage. Vi tilbyder alt fra de lettere monteringer, hvor et leje skal presses på en aksel, til de større projekter, hvor det er komplette enheder, vi skal montere op.

Du får med andre ord en totalløsning, når du bestiller dine emner med montering og svejsning hos Løsning Maskinfabrik.

Hvilke opgaver tilbydes der montering på?

Vi tilbyder som udgangspunkt både montering og svejsning på alt fra små enkeltstyksprojekter til store projekter, der ønskes fremstillet i større serier.

Det gør vi, fordi vi ved, at både enkeltstyksprojekter og store serier er vigtige for vores kunder. Vi tilbyder derfor at følge vores kvalitetsprodukter og løsninger helt til dørs, så det bliver så nemt for vores kunder som muligt. Det giver mulighed for, at du kun behøver en totalleverandør til fremstillingen og montering af dine emner.

Montageopgaver kan understøttes af en rammeaftale

Vi understøtter vores monteringsopgaver og svejseopgaver med nogle stærke rammeaftaler, der har til henblik at gøre det så nemt for vores kunder som muligt.

Du kan dermed få produceret og monteret komponenter eller komplette enheder, som kan ligge klar på vores lagerhotel, hvorfra du kan få både faste og fleksible leveringer i takt med det behov du måtte have. Ved også at tilbyde montering og svejsning af de leverede emner, har vi gjort det så nemt for vores kunder, at det nærmest kører automatisk, når først bestillingen er lagt.

Kontakt os på 75 89 00 66 eller udfyld vores kontaktformular og lad os kontakte dig, hvis du vil høre mere om mulighederne.

Sidebar