CNC fræsning og bearbejdning i høj kvalitet

Vi tilbyder CNC fræsning på 3, 4 og 5 akset fræsere i bl.a. aluminium, messing, stål, rustfri m.m.

CNC fræsning fra enkeltstykproduktion til store serier

CNC fræsning på 3, 4 og 5 akset fræsere er en af vores kompetencer. Vi fremstiller komponenter fra enkeltstyksproduktioner og op til større serier på flere tusinde. Vores maskinpark spænder bredt, og vi er derfor leveringsdygtige inden for både standardiserede og specialiserede løsninger. Vi kan tilbyde både lette emner samt meget komplekse emner med fine overfladekrav og kritiske tolerancer.

Fokus på kvalitet, fleksibilitet og samarbejde

Vi har stort fokus på leveringsikkerhed, kvalitet og overholdelse af indgåede aftaler. Når vi fremstiller seriearbejde, foregår en stor del af vores produktion med ubemandet produktion. Det gør, at vi har nogle yderst attraktive og konkurrencedygtige priser inden for CNC fræsning og CNC bearbejdning.

Fræsning i alt fra stål og støbejern til aluminium og messing

Vi tilbyder CNC fræsning i mange forskellige typer af materiale her i blandt stål, rustfrit stål, aluminium, støbejern, messing, kobber samt kunststof. Vi har en stor del på eget lager, og ellers får vi det fra dag til dag fra vores materialeleverandører.

Vi rammer den rigtige størrelse

Uanset om du skal have lavet CNC fræsning af større eller mindre serier, eller små eller større komponenter, så kan vi klare det. Vi kan tilbyde CNC bearbejdning og fræsning fra helt små dimensioner og op til 1270x660x635mm. Med både 3, 4 og 5 akset fræsere.

Vi kan udføre CNC fræsning i aluminium og andre materialer i dimensioner op til 1.270 x 660 x 635 mm.

Vi sikrer din kvalitet løbende

Ved programmeringen af vores CNC fræsere anvender vi GibbsCam. Vi kan derfor modtage de fleste filformater og programmere fræserne til CNC bearbejdning ud fra det.

Via vores 3D målemaskine kan vi opmåle selv kritiske komponenter og medlevere en målerapport. Vi anvender også vores 3D målemaskine til løbende kontrol ved serieproduktioner. Du er dermed sikret høj kvalitet selv ved store serier.

3, 4 og 5 akset CNC bearbejdning

Vi råder over bearbejdningscentre med 3, 4 og 5 akser og anvender nogle af markedets mest avancerede systemer. Vi kan derfor varetage en bred vifte af fræseopgaver og fremstille både enkeltstyk og større serier i høj kvalitet.

Ekspertise i CNC fræsning

Hos Løsning Maskinfabrik tæt ved Vejle og Horsens har vi gennem 40 år specialiseret os inden for fræsning og metalbearbejdning. Vores kapacitet og mangeårige erfaring inden for metalindustrien gør os til en stærk samarbejdspartner inden for CNC produktion. Vi har en vision om, at vores kunder skal være sikre på at modtage de varer de har bestilt, til aftalt tid og i aftalt kvalitet. Vi snakker ikke bare om det, vi lægger også vægt bag vores ord.

Konkurrencedygtige priser og sikre leverancer

Vi tilbyder vores kunder, at de kan få de bedste betingelser i forhold til pris og leveringssikkerheden. Med en rammeaftale kan du for eksempel få produceret emner til 12 måneder, som du kan få leveret fra vores lagerhotel, når du har behov for det. Det sikrer dig en høj leveringsevne, gode priser og ikke mindst slipper du for at binde unødvendige ressourcer i et lager eller have ventetid på nye emner.

Kontakt os på 75 89 00 66 eller via vores kontaktformular for at høre mere om de forskellige muligheder og løsninger inden for CNC bearbejdning i rustfrit stål, aluminium, 5 akset fræsning m.v.

Maskinliste

Galleri

Sidebar