Få faste leveringer og lagerstyring med en rammeaftale

Ingen kunder er ens, derfor tilbyder vi rammeaftaler med individuel lagerstyring og fleksible leveringer

Styrk din egen forretning med en rammeaftale med os

Høj kvalitet og leveringssikkerhed skal gå hånd i hånd med konkurrencedygtige priser. Derfor tilbyder vi hos Løsning Maskinfabrik rammeaftaler for netop at give vores kunder muligheden for det. Med en rammeaftale kan vi nemlig sikre den lavest mulige pris på dine komponenter samtidig med en høj leveringsevne.

Individuelle aftaler tilpasset kundernes behov

Rammeaftaler, det lyder som noget man bruger ved store serier. Det behøver det ikke at være. Vi laver nemlig individulet tilpasset rammeaftaler helt ned til lave styk antal.

Som kunde er du derfor ikke tvunget til at købe større serier på bestemte antal, blot for at du kan få en rammeaftale med lageraftale.

Fleksibilitet og korte leveringstider

Fleksibilitet og korte leveringstider kan fra tid til anden være et krav, når det pludseligt går stærkt. Det står vi klar til at imødekomme, så leverancerne nemt kan fremrykkes, når det kræves. Det er netop de muligheder og den fleksibilitet, som du får med en rammeaftale.

Har I pludseligt et ændret behov, så tilpasser vi os efter det. Udgangspunktet for os er altid, at det skal være til vores kunders fordel at have en rammeaftale med os. Vi ved at markedssituationerne hurtigt kan ændre sig, vi er derfor ikke længere end et opkald eller en mail væk fra at fremrykke eller udskyde en leverance.

Rammerne for din rammeaftale

Dette er nogle af mulighederne, når du laver en aftale med os:

  • Fra serier ned til lave styk antal
  • Faste leverancedatoer eller fleksible efter dit behov
  • Lagerstatus
  • Individuelt tilpasset aftaler

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for en rammeaftale på lige netop Jeres produkter

Afgang til tiden, styr på lagerstatus og skarpe leveringer er og bliver en vigtig del af vores lagerhotel, hvor vi via vores ERP-system sikrer, at de enkelte rammeaftaler bliver opfyldt og leveret til den aftalte tid.

Når varerne er indlogeret på vores lagerhotel, vil de være forsvarligt pakket ind, så de ikke risikerer hverken skader, ridser eller lignende. Du kan derfor være sikker på, at du får dine varer i lige så god stand, som hvis du havde brugt dit eget lager til at opbevare dem på. Læs også mere om vores CNC drejning og CNC fræsning.

Sidebar