CNC drejning fra enkeltstyksproduktion til store serier

Vi tilbyder CNC drejning, automatdrejning og CNC Multi-Tasking i bl.a. aluminium, stål, rustfri, messing m.m.

CNC drejning med fokus på kvalitet

CNC drejning er en af vores kompetencer. Vores maskinpark går fra traditionelle CNC drejebænke, til CNC drejebænke med roterende værktøj, subspindel, automatisk stanglader og robotcelle og over til CNC Multi-Tasking maskiner - kort sagt fra traditionel CNC drejning, til automatdrejning og over til de meget komplekse emner.

Vi fremstiller komponenter fra enkeltstyksproduktioner og op til større serier på flere tusinde. Vores maskinpark spænder bredt, hvilket gør, vi både kan tilbyde lette emner samt meget komplekse emner med fine overfladekrav og kritiske tolerancer.

Løsning Maskinfabrik A/S er din specialist i CNC produktion, hvis du vil have kvalitet, leveringssikkerhed og konkurrencedygtige priser på én og samme tid. Vi producerer alt fra enkeltstyk til store serieproduktioner - kontakt os og hør mere om mulighederne!

Kontakt Henrik

- for en snak om CNC drejning og et uforpligtende tilbud

Henrik Møller Poulsen
Salgschef – Medejer

Telefon:

76 74 10 10

Mail:

hmp@lomas.dk

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer / din email Skriv venligst enten et telefonnummer eller en email.

Vi drejer både små og store emner

Vi kan levere bredt inden for CNC drejning, herunder også spåntagning. Vores drejekapcitet går fra Ø10 til Ø450 og vi kan tilbyde CNC drejning i mange forskellige materialer, bl.a. følgende:

  • Stål
  • Rustfrit stål
  • Aluminium
  • Støbejern
  • Messing
  • Kobber
  • Kunststof

Kritiske komponenter er intet problem

Har du ønsker til kritiske komponenter, så klarer vi den. Vi anvender GibbsCam til programmeringen af vores CNC drejebænke, samt har vores egen 3D målemaskine, som vi anvender til opmålingen. Det gør også, at vi kan medlevere en målerapport.

3D målemaskinen anvender vi også til at sikre en høj kvalitet selv ved større serier. Her anvender vi 3D målemaskinen til løbende at lave kvalitetstjek, så der ikke kommer afvigelser i kvaliteten i større serier.

Telefontider

Mandag - onsdag

07.00 - 15.30

Torsdag

07.00 - 15.00

Fredag

07.00 - 13.30

Lørdag - søndag

Lukket

Ring os op!

75 89 00 66

Alt fra enkeltstyk til serieproduktion i næsten alle materialer

Høj leveringssikkerhed

Vi tilbyder vores kunder de bedst mulige betingelser, når det gælder leveringssikkerhed og priser. Derfor tilbyder vi rammeaftaler, hvor du kan få produceret emner til fx 12 måneder og få dem opbevaret på vores lagerhotel. Du er dermed sikret en høj leveringssikkerhed og korte leveringstider. På den måde kan vi også sikre stor fleksibilitet, hvis dine leveringskrav pludselig ændrer sig.

Ønsker du at høre mere eller har du en opgave, du gerne vil have et tilbud på? Så kontakt os allerede i dag, vi sidder klar på mail og telefon til at besvare din henvendelse.

Maskinliste

Vi dækker hele Danmark