Historien bag Løsning Maskinfabrik

Løsning Maskinfabrik A/S – eller Løsning Maskinværksted som vi oprindeligt hed – blev grundlagt i 1979 af Jørgen Poulsen. Virksomheden er særdeles velkonsolideret og beskæftiger i dag 20 medarbejdere. Alle medarbejdere er “fagligt velklædte” og et af firmaets væsentlige aktiver. Løsning Maskinfabrik A/S har 1.400 kvadratmeter værksted og administration og råder over en omfattende og moderne maskinpark. Med en beliggenhed ca. 2 km. fra motorvej E45, ved afkørsel 58, ligger Løsning Maskinfabrik A/S centralt placeret for kunder over hele landet.

Historien

1979 – Jørgen Poulsen opstarter egen virksomhed i en dobbeltgarage ved hjemmet i Løsning. Pladsen var så trang, at der måtte graves lidt ud for at få den første maskine bragt på plads i garagen. – Ret hurtigt udvides med endnu en drejebænk og Jørgen Poulsen ansætter den første medarbejder.

1980 – Virksomheden flytter i lejede lokaler på den nuværende adresse, Remmerslundvej 55. Der er nu ansat 3 medarbejdere og der indgås aftale om 5 års leje af lokalerne.

1986 – Jørgen Poulsen køber den lejede ejendom.

1989 – Der er nu 5 medarbejdere og man udvider med smedeafdeling.

1995-96 Maskinværkstedet udvides så der er 1.400 kvadratmeter under tag.

2001 – Aktieselskabet stiftes og virksomheden ændrer navn til Løsning Maskinfabrik A/S. Der er nu 15 medarbejdere.

2009 – Der etableres en professionel bestyrelse og virksomheden kan fejre 30 års jubilæum. En begyndende eksport til det øvrige Skandinavien etableres.

2010 – Der investeres i separat målerum med egen CNC målemaskine for at sikre 100% kvalitet til vores kunder.

2013 – Jørgen Poulsen’s ene søn, Henrik Møller Poulsen, er ansat til at varetage kontakten med nye kunder. Løsning Maskinfabrik udstiller for første gang på HI messen i Herning.

2015 – Der udstilles på HI messen i Herning samt Elmia Subcontractor i Jönköping, Sverige.

2016 – Der investeres i 3 nye maskiner. En Okuma drejebænk med roterende værktøj, subspindel, stanglader og robot, samt en HAAS 3 akset fræser og en HAAS 4 akset fræser. I 2016 er der ligeledes blevet investeret meget tid i at lave et nyt produktionssetup, for at optimerer flowet af de varer, der skal igennem produktionen. Det har resulteret i en skarp inddeling af vores CNC-, reparations-, svejse- og saveafdeling. Der er ligeledes investeret i et elektronisk lagerskab til styring/bestilling af skærende værktøj.

2017 – Et glidende generationsskifte er påbegyndt, Karsten Stenild og Henrik Møller Poulsen har hver købt 20% af aktierne i virksomheden. Jørgen Poulsen er fortsat hovedaktionær og ejer de resterende 60%.

Der er blevet investeret i endnu en 5 akset og en 3 akset fræser.

Virksomheden består idag af 20 højt kvalificerede medarbejdere.

2019 – Virksomheden har eksisteret i 40 år med Jørgen Poulsen som hovedaktionær igennem alle årerne. Det fejres med en reception, hvor alle kunder, samarbejdspartnere og leverandører er indbudt. Det igangværende generationsskifte fejres ligeledes.

Der er investeret i endnu en Okuma drejebænk med roterende værktøj.

Der udstilles for 4. gang på HI messen i Herning.

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

MENU
Cookie- og privatlivspolitik