CNC Drejning

CNC drejning er en af vores mange kompetencer, hvilket gør, at vi både kan fremstille meget komplekse og kritiske komponenter samt emner, der hører til i den nemmere kategori. Alt sammen til konkurrencedygtige priser.

Vi tilbyder CNC drejning i mange forskellige typer af materialer og i seriestørrelser fra enkeltstyksemner og op til mellemstore serier.

Vi tilbyder både at lave prototypefremstilling, enkeltstående ordrer og rammeaftaler. Ved prototypefremstilling rådgiver vi gerne omkring optimeringer, for på længere sigt at få den billigste serieproduktion. Rammeaftaler kan tilbydes helt ned til et årsforbrug på meget få antal – der er store besparelser at hente.

Vi arbejder med traditionelle CNC drejebænke, CNC drejebænke med subspindel og roterende værktøj og CNC Multi-tasking maskiner. Ved seriearbejde arbejdes der med fuldautomatisk materialefremføring op til Ø80, ved større dimensioner har vi robotter til emnehåndtering.

Vi kan bearbejde emner op til Ø450 x 1000mm.

Til programmering af vores CNC drejebænke bruger vi GibbsCam, vi modtager derfor de fleste gængse filer og programmerer ud fra dem.

Vi har egen 3D målemaskine, hvilket gør, at vi kan opmåle kritiske komponenter og medlevere en målerapport. Ved serieproduktion bruger vi 3D målemaskinen til løbende kontrol af de producerede emner.

Ved mindre komplicerede emner i få stk. antal, kan vi tilbyde manuel drejning op til Ø450 x 1500 mm.

 

Vi drejer i mange forskellige materialetyper og vi har selv et stort råvarelager, de mest gængse er S235, S355, C45, AISI 303, AISI 304, AISI 316, AW-5083, AW-5754, AW-6082, GJS-250, GJS-300, GJS-500, GJS-600, messing, kobber, samt diverse forskellige kunststofmaterialer.

 

For mere information omkring CNC drejning kan du se vores maskinliste ved at trykke her

 

Nedenfor kan ses et udpluk af nogle af de emner, vi har fremstillet på vores CNC drejebænke.

Kontakt Henrik for en snak om CNC Drejning af dine opgaver og et uforpligtende tilbud

Henrik Møller Poulsen
Salgschef – Medejer

hmp@lomas.dk

Direkte: 76 74 10 10

Mobil: 20 73 22 63

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

MENU
Cookie- og privatlivspolitik