CNC Fræsning

CNC fræsning på 3, 4 og 5 akset fræsere er en af vores mange kompetencer, vi har en del forskellige typer af fræsere, hvilket gør, at vi både kan fremstille meget komplekse og kritiske komponenter samt emner der hører til i den nemmere kategori. Alt sammen til konkurrencedygtige priser, da vi har fræsere til alle slags opgaver.

Vi tilbyder CNC fræsning i mange forskellige typer af materialer og i seriestørrelser fra enkeltstyksemner og op til mellemstore serier.

Vi tilbyder både at lave prototypefremstilling, enkeltstående ordre og rammeaftaler. Ved prototype fremstilling rådgiver vi gerne omkring optimeringer, for på længere sigt, at få den billigste serieproduktion. Rammeaftaler kan tilbydes helt ned til et årsforbrug på meget få antal, der er store besparelser at hente.

Vi kan bearbejde emner op til 1270 x 660 x 635 mm.

Til programmering af vores CNC fræsere bruger vi GibbsCam, vi modtager derfor de fleste gængse filer og programmerer ud fra dem.

Vi har egen 3D målemaskine, hvilket gør, at vi kan opmåle kritiske komponenter og medleverer en målerapport. Ved serieproduktion, bruger vi 3D målemaskinen til løbende kontrol af de producerede emner.

Ved mindre komplicerede emner i få stk. antal, kan vi tilbyde manuel fræsning op til 1600 x 600 x 580 mm.

 

For mere information omkring CNC fræsning kan du se vores maskineliste, ved at trykke her

 

Nedenfor kan ses et udpluk af nogle af de emner vi har fremstillet på vores CNC fræsere.

Kontakt Henrik, for en snak om mulighederne og et uforpligtende tilbud

Henrik Møller Poulsen
Salgschef – Medejer

hmp@lomas.dk

Direkte: 76 74 10 10

Mobil: 20 73 22 63

website af atriumWeb ApS - Online markedsføring

MENU